NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY

Mitutoyo Europe oznamuje strategickou spolupráci se společností RX Solutions: Revoluce v průmyslové rentgenové technologii

 

Společnost Mitutoyo Europe, světový lídr v oblasti přesných měřicích zařízení, s hrdostí oznamuje inovativní spolupráci se společností RX Solutions, průkopnickým francouzským výrobcem průmyslových rentgenových CT skenovacích systémů.


Neuss, říjen 2023. Bezkonkurenční odborné znalosti společnosti Mitutoyo v oblasti přesného měření v kombinaci se špičkovou rentgenovou zobrazovací technologií společnosti RX Solutions slibují revoluci v průmyslových kontrolách v různých odvětvích, včetně vstřikování plastů, elektroniky, automobilového a leteckého průmyslu, biomedicíny a dalších.


Společnost Mitutoyo se neustále snaží poskytovat zákazníkům nejmodernější řešení pro přesné měření. Spolupráce se společností RX Solutions otevírá novou dimenzi možností nedestruktivního testování a zajišťuje nejvyšší úroveň kontroly kvality a zkoušení součástí.


Společnost RX Solutions, známá svými vysoce přesnými a inovativními rentgenovými a CT systémy, se chystá využít rozsáhlou síť společnosti Mitutoyo k oslovení širšího okruhu výrobců, laboratoří a výzkumných center. Tato spolupráce umožňuje společnosti Mitutoyo sdílet výhody nejmodernějších technologií společnosti RX Solutions se zainteresovanými zákazníky.


Spolupráce se společností RX Solutions představuje pro Mitutoyo významný milník. Společně chtějí poskytovat bezkonkurenční řešení pro nejkritičtější kontroly zákazníků a řešit jejich jedinečné potřeby s přesností a precizností.

 

Informace o společnosti Mitutoyo Corporation


Společnost Mitutoyo je celosvětovým lídrem v oblasti přesných měřicích zařízení.


Jako komplexní výrobce přesných měřicích přístrojů je společnost Mitutoyo známá po celém světě. Výrobky Mitutoyo mají vedoucí podíl na trhu v Japonsku i v zámoří a jsou i nadále volbou v různých průmyslových odvětvích a zemích. Významné společnosti v různých výrobních oborech po celém světě důvěřují metrologickým výrobkům, průmyslovým řešením a službám kontroly kvality poskytovaným společností Mitutoyo.

 

 

Informace o společnosti RX Solutions


RX Solutions je špičkový výrobce průmyslových rentgenových CT systémů a služeb.


Společnost RX Solutions, výrobce rentgenových systémů a poskytovatel služeb kontroly dílů, je vysoce inovativní francouzská společnost specializující se na výrobu a prodej kompletních rentgenových zobrazovacích systémů. Rentgenové a CT (počítačová tomografie) systémy RX Solutions jsou široce využívány pro průmyslové a výzkumné aplikace a jsou uznávány pro svou vysokou přesnost a inovativní technologie.